Muutamme 50-luvulla rakennettuun rintamamiestaloon. Sisäsauna on rakennettu myöhemmin ja on ihan siistissä kunnossa. Paras asia siinä on puukiuas.
Olemme menossa nyt viikonloppuna käymään meidän tulevassa kodissa ja  tontilla (läheisellä järvellä)  johon alamme rakentaa matkailuyritystoimintaa.

Tämä rintamamiestalo on meidän väliaikainen koti, kunnes tulevaisuudessa siirrymme mieheni sukutilalle joka on siinä vieressä, noin 15 km päässä.

Talo on mieheni edesmenneen papan  ja sitä on tarkoitus rempata kuntoon samalla kun asumme siinä. Perikunta osallistuu näihin kustannuksiin,  eli meidän ei tarvitse omia rahoja laittaa taloon joka ei lopullisesti meille jää. Talon kohtalo on vielä epäselvä sitten kun siirrymme aikanaan tilalle.  Ehkä anoppi muuttaa siihen sitten itse. Perikunta kuitenkin mielellään osallistuu talon remontointiin. Onhan se hyvä investointi. 

Tämän Supi saunavahan kuitenkin ostin,  että pääsen vähän jo uudistamaan saunan ilmettä. 

Talossa on tarkoitus uusia keittiötä,  vessaa ja yläkertaa johon meidän lasten huoneet tulee.

Viikonloppuna pääsen sutimaan saunanlauteita tällä aineella. Valitsin intuitiolla värikartasta sävyn nimeltään Polku, se oli mielestäni mukavan saunamainen,  lämmin ja hämyisä.
Laitan sitten lopputuloksesta kuvaa.  Ideana on mahdollisesti käsitellä myös katto/seinäpaneelit ja kenties lattia.. Katsotaan mitä keksitään .