Jatkan lisää aiheesta,jota sivusin edellisessä blogissani.

Kuten otsikossa näkyy,niin kyseessä on siis eräänlainen tasokkaampi tapa telttailla ja yöpyä mahdollisimman lähellä luontoa.

Suomesta näitä Glamping mahdollisuuksia löytyy jo aika runsaasti. Esimerkiksi Lapista ja Jämsästä Himokselta. 

Myös yksityishenkilöt on hoksanneet tässä bisnesidean ja näitäkin vaihtoehtoja löytyi esim. Booking.fi sivustolta.

Mikä mainio idea, jos omistaa vaikka palan maata merenrannalta, kauniin kallionlaelta. Sopiipa tämä majoitus ihan viljapellon laitaankin. Mihin vain mielikuvitus riittää.

Jos haluaa yrittäjäksi, niin on oltava idearikkautta, luovuutta ja kykyä ajatella asioita eri vinkkeleistä. Moni unelma kaatuu mielikuvituksen puutteeseen ja siihen ettei nähdä vaihtoehtoja. Ajatellaan liian jäykästi ja kaavamaisesti.

Oma yritykseni perustuu tähän kykyyn luoda uutta ja keksiä ratkaisuja. Harva asia on mustavalkoinen. Asioita voi tehdä niin monella tavalla. Luulen, että tämä on yks mun vahvuus.

Hyvä yritysidea on sellainen, johon itse uskoo 110% ja uskoo sen olevan sellainen joka houkuttelee asiakkaita. Sellainen idea, joka sytyttää kerta toisensa jälkeen ja josta jaksaa innostua yhä uudestaan.

Oma matkailuyritysprojekti tulee olemaan itselleni eräänlainen lempilapsi, jonka parissa jaksan ahertaa vuodesta toiseen. Kasvattaa ja kehittää yritystä pikkuhiljaa. Mikään ei synny hetkessä. Eikä yksikään yritys synny ,jos ei ensin ole idea. Hyvä idea, johon yrittäjä itse uskoo.

Minä uskon tähän omaan unelmaani kuin kiveen. Aion määrätietoisesti edetä unelmassani ja lupaan että idearikkautta ja luovuutta tulee riittämään.

Tämän kirjoituksen yhteydessä on kuvia millaista tämä luksustelttailu voi parhaimmillaan olla. Kuvat olen ottanut Aurora Domen sivuilta.