Eli jos haluan elämääni hyvää, niin minun on pysyttävä mahdollisimman paljon hyvällä tuulella. Mitä parempi olotila itselläni on  , niin sitä kauniimmalta elämä näyttää ja sitä antoisampaa elämä on.


Kun päätin lähteä elämään tässä olotilassa,  niin elämäni on lyhyessä ajassa muuttunut jo valtavasti. 
Siinä missä aiemmin olin jatkuvasti uupunut, stressaantunut, vihainen ja iloton – on olotila nykyään ihan päinvastainen.


Aiemmin päiväni alkoivat jo aamusta jatkuvalla säntäilyllä tehtävästä toiseen. Suoritin ja juoksin kuin jotain karkuun. Mitä enemmän tein, sitä vähemmän tunnuin saavan aikaan. Taistelin siis itseäni vastaan ja pakenin itseäni.Sydän hakkasi ja päässä humisi. 


Osasin kyllä suorittaa lapset ja pyykit,  työt ja koiran.  Parisuhteen, ruuat, joulut ja syntymäpäivät.  Mutta sivuutin täysin itseni ja omat tarpeeni.
Nyt kun olen tehnyt täydellisen stopin ja täyskäännöksen ja alkanut elää oikeasti ihan vain sen mukaan,että mikä minusta tuntuu hyvältä ja hauskalta olen saanut kokea valtavan muutoksen koko elämässäni. Itsessäni ja olotilassani.


Päivät alkaa omassa tahdissa kuunnellen mitä haluan. Parhaat ideat syntyy tässä stressittömässä flow-tilassa.  Kehoni on rentoutunut ja elän synkassa sen kanssa.  Kuulen kehoni ja mieleni viestit. Aiemmin sivuutin kaiken täysin.Nykyään aamuni saattaa alkaa nauramalla hauskoille videoille, juoden rauhassa hyvää kahvia. 


Kuvittelin, että itsestä huolehtimista on se kun syö tiettyyn kellonlyömään tiettyjä asioita,  treenaa ja lenkkeilee.  Siis suorittaa hyvinvointia. 
Ei se niin mene. Keho kyllä tietää mitä tarvitsee jos herkistyy tarpeeksi kuuntelemaan. Itsestä huolehtiminen on hyvin luonnollista.  Ei siihen tarvita älykelloja ja sääntökirjoja.  


Aikaisemmassa elämässä minulla oli kokoajan niin kiire, etten ehtinyt reagoida mihinkään mitä kroppani tai mieleni minulle viesti. Juoksin kuin kuollut hamsteri oravanpyörässä.  
Mitä enemmän olen herkistynyt intuitiolle ja omalle sisäiselle viisaudelleni , sitä ihanampaa elämästä on tullut. Vedän automaattisesti puoleeni niitä asioita jotka tekee minulle hyvää. Ja tämä kaikki johtuu siitä että oma energiani on muuttunut. 


Jos on kokoajan kauhean kiireen ja stressin vallassa, niin sitä totisesti saa jatkossakin. Jos on kokoajan väsynyt ja masentunut, niin sitä tulee takuulla saamaan jatkossakin. Koko tämä energia täytyy siis saada katkaistua, mikäli haluaa elämäänsä muutosta.  On lähdettävä työstä, joka polttaa loppuun. Katkaistava huonoja ihmissuhteita. Helpommin sanottu, kuin tehty. Näin täytyy oikeasti tehdä, että elämä muuttuu.


Täytyy päästä niin rentoutuneeseen olotilaan että ilon on mahdollista tulla ja kun elää siinä fiiliksessä niin hyviä asioita alkaa tapahtumaan kuin itsestään. Se on tosiaan niin yksinkertaista. 


Siksi vaalin tätä hyvää olotilaa, että vois melkein sanoa että olen pyhittänyt koko elämäni sille. En kaipaa minkäänlaista ikävää elämääni,  tappelua, draamaa,  stressiä ja väsymystä. En ikäviä ihmisiä,  ahdistavia uutisia tai lannistamista.
Tietenkin näitä kaikkia elämässä on väkisinkin,  mutta pääpaino kun on positiivisessa niin tämä ei elämää suista alamäkeen. Positiivinen on aina vahvempi kuin negatiivinen.


Olen opetellut rajaamaan tosi vahvasti mitä otan vastaan.  En seuraa ikäviä ja negatiivisia henkilöitä esimerkiksi somessa,  en toisaalta pintaliitoakaan. 
Luen itseäni vahvistavia kirjoituksia ja elämänviisauksia. Seuraan itseäni viisaampien opetuksia ja ennenkaikkea uskon itseeni ja unelmiini. Keskityn pääasiassa vain sellaiseen mitä elämääni haluan.


Tietenkin elämään kuuluu kaikki tunteet ja niiden kuuluukin antaa virrata meissä vapaasti, kuitenkin niin ettei ikäviin tunteisiin jää kiinni. Se on hirveän vahingollista meille itsellemme. 
Tunteita kuuluukin käsitellä ja kokoajan ei voi olla kivaa ,mutta aina loppuviimein voi valita mihin se oma vaaka kallistuu. Myös sen voi aina valita ottaako toisten roskaa sisäänsä vai kuinka tiukasti itseään  rajaa. 


Minä olen joutunut valitsemaan aika yksinäisen tien tällähetkellä. En päästä vaikutuspiiriini mitään myrkkyä. Herkkänä imen sitä voimakkaasti itseeni ja se vaikuttaa minuun valtavasti. 
Olen kuitenkin huomannut, että kun oma energia on sitä mitä haluan, niin samanhenkiset ihmiset on alkaneet hakeutumaan seuraani. Niin siinä käy. Samanlainen vetää puoleensa samankaltaista. Negatiivinen jää pois. 


Jopa ystäviä vuosien takaa on alkanut ilmestymään. Heitä, jotka kadotin kun olin hukannut sen tyypin kuka olen. Myös uusia ihania, positiivisia ja inspiroivia ihmisiä ja asioita on alkanut ilmestymään elämääni. Nämä otan avosylin vastaan.