Koin valtavan identiteettikriisin ,jonka myrskynsilmässä rimpuilin lähestulkoon koko kesän ja syksyn. Oli pakko purkaa ulos itsestäni näitä sisimpiä tuntojani. Instagram ja tämä blogi on ollut minulle väylä siihen, tulla kuulluksi ja huomatuksi ajatuksineni ja tunteineni. Toiveeni oli,että olisin voinut perustaa tilin yksityisesti mutta kuitenkin omilla kasvoillani,niin ettei tutut kuitenkaan olisi heti löytäneet tiliäni. Tämmöinen on kuitenkin melko mahdotonta instagramissa,koska se ehdottaa tiliäsi kaikille esimerkiksi joilla on puhelinnumerosi. Tästä huolimatta annoin palaa. Jos joku tuttu nyt sattuu näkemään minut kriisissä itseni kanssa ja haavoittuvaisena niin nähköön. Tässä olen ja mitään en salaa. Se oli nimenomaan se yksi iso steppi, että pystyin pääsemään tähän tilanteeseen missä nyt olen. Olla rehellinen itselleni ja muille.
On vaikea selittää miltä minusta tuntui, kun seinä nousi pystyyn. Tiesin vain,että nyt on tapahduttava muutos. Iso muutos. Ja tiesin jollain selittämättömällä tavalla,että mua odottaa hyvät jutut ja vanha elämä jää taakse.
Tämä vuosi on alkanut aivan erilaisissa tunnelmissa, kuin mihin viime vuosi päättyi. Olo on helpottunut,toiveikas ja sellainen luottavainen.  Olen tekemässä juuri niitä asioita,joita minun on tarkoituskin. Umpikujaa ei enää ole vaan pitkä ja leveä tie täynnä mahdollisuuksia. Koen tulleeni jälleen itsekseni. Sellaiseksi persoonaksi joka minun on määrä olla. Se on valtavan hyvä tunne.
Jokainen askel vie minua kohti sitä päämäärää mihin kuuluukin. Olen monesti tässä miettinyt ihan ,että tältäkö se tuntuu kun löytää itsensä. Ja ehkä paremminkin- hyväksyy itsensä. Tämä minä olen aina ollutkin,  ei vaan tarvitse enää rimpuilla pakoon. Voi jäädä näihin nahkoihin, tähän mieleen ja näihin ominaisuuksiin. Ei tarvitsekaan muuttua.
Sanomattakin selvää,että olen hyvin onnellinen. Sillätavalla neutraalilla tavalla.  Edelleen minulla on ärsytyksen hetkeni, epävarmuudet ja miljoonat muut eri fiilikset. Pohjimmainen  tunne on kuitenkin onnellinen ja tyytyväinen. Tässä on hyvä olla.
Tulevaisuus on kutkuttavalla tavalla auki ja hyvin mielenkiintoisia asioita on tarjoutunut eteemme. Tuntuu helpolta valita ne asiat ,jotka oikeasti tuntuu hyvältä ja oikealta. Ja tuntuu helpolta myös sanoa ei sellaiselle, mikä ei kiinnosta.
Ei tarvitse enää miettiä mitä joku haluaisi, että teen tai mitä joku kuviteltu (tai todellinen) ulkopuolinen ajattelee tekemisistäni. Sellainen on menettänyt merkityksensä. Koska tiedän vihdoin itse.