Tässä hieman kuvia millaista paikkaa olen mielessäni suunnitellut. Mehän aloitetaan kaikki ihan tyhjästä, enkä usko semmoisiin lainarahoilla rakennettuihin bisneksiin. Kaikki mitä tehdään , tehdään mahdollisimman alusta alkaen itse ja sitä mukaa kun lompakko antaa myöten.

Tämä on varmasti yhdenlainen ikuisuusprojekti ja näen tämän mökkibisneksen aloituksen semmoisena ensiaskeleena. Kun aikanaan siirrymme miehen kotitilalle, niin toimintaa on helppo laajentaa. Puhutaan ihan vuosien ja oikeastaan elämäntyöstä mihin tämä yritystoiminnan aloitus tähtää.

Että meillä kenties vanhoilla päivillä olisi perheyritys ja jonkinsortin mökkikylä/maatilamatkailuyritys.

Miehen sukutila on metsätila ja esimerkiksi heidän oma sauna on rakennettu myrskypuista . Nyt me kuitenkin aloitamme ihan omin avuin ja käärimällä hihat ja lyömällä lapio maahan.

Mielessäni on selkeä visio millaista haluan että meidän paikassa on.

1. Mahdollisimman koskematon luonto, ei siis tarkoitus myllätä tonttia sileäksi vaan säilyttää tontti mahdollisimman luonnontilaisena.

2. Ekologista, tontille ei tule juoksevaa vettä eikä sähköjä vaan siellä ollaan kantoveden ja puulämmityksen varassa. Aurinkokennoja toki voi laittaa.

3. Ns. pientä luksusta on oltava ja sillä haluan erottua . Jotain erilaista, raikasta, houkuttelevaa ja elämyksellistä.