Kun lähtee tavoittelemaan vapautta ja lisää tilaa elämäänsä ,niin tarvitaan aikaa.  
Varmasti jokainen joka on tälle polulle lähtenyt, tietää ja tunnistaa tämän tarpeen.
Mikään ei virtaa kauheassa stressissä ja paineessa.  Tarvitaan aikaa pysähtyä. 


Prosessiin kuuluu se, että alkaa etsimään erilaisia vaihtoehtoja ja tapoja elää. Mitkä on niitä omia juttuja ja mitkä ei.
Mistä saan toimeentulon jatkossa,  niin että se palvelee sitä tarvetta ja halua joka itsellä on herännyt.Varsinkin uupumuksen läpikäyneenä tiedostaa, että ei missään nimessä kykene enää samaan tahtiin kuin ennen. Eikä halua. Siksihän tässä muutosta tehdään.


Koko elämäntavan täytyy muuttua, että pystyy elämään onnellista elämää ja voida hyvin.Oma hyvinvointi on prioriteettilistan kärkipäässä.


On luonnollista,että mieleen tulee ideoita laidasta laitaan. Sitä etsii ja kokeilee kaikenlaista. Jokainen uusi ovi avaa kuitenkin aina toisen uuden oven. Ja taas uuden ja taas.
Jotkut asiat palvelee vain tietyn hetken ja tippuvat pois. Tämä kuitenkin vie aina lähemmäs tavoitteitasi ja omannäköistä elämää. 


On hyvin pelottavaa ja stressaavaa hypätä tuntemattomaan ja tyhjän päälle. Vaatii luonteenlujuutta,ettei tartu ensimmäiseen vastaantulevaan työtarjoukseen.  
On jaksettava odottaa.  Uskoa ja luottaa, että ne omat jutut löytyy. Täytyy olla umpirehellinen itselleen ,hyvässä ja pahassa.  Sanottava ei. Pysyttävä lujana. Itkettävä välillä silmät päästänsä kaiken epävarmuuden keskellä.  Ja silti luotettava omaan polkuun.
Se on se vaikein osuus.

Kun on kärsivällinen, kestää nämä romahduksen hetket ja epävarmuuden niin huomaakin vahvistuvansa. Joka kerta kun sanoo kyllä itselleen ja on totuudellinen ja rehellinen itselleen ja muille, niin ottaa harppauksen omalla polullaan. Jokakerta itsevarmuus lisääntyy ja itsetuntemus.  
Ja mitä enemmän pystyy olemaan se kuka on, sitä helpompi on löytää niiden asioiden luokse jotka on sua varten. Ei tarvitse tyytyä yhtään vähempään tai tehdä kenellekään mieliksi.


Se on vastuunottamista omasta elämästä ja omasta onnellisuudesta ja hyvinvoinnista .

Se on tarttumista oman elämän ohjista, koska on tullut elämässään siihen pisteeseen että ei ole muita vaihtoehtoja.

Paljon voimia, kärsivällisyyttä ja rohkeutta seurata omaa sydäntäsi! 💗