Minusta tulee nyt myös vloggaaja! Laitoin jo ensimmäiset räpellykset youtubeen, ne löytyy nimellä Elisa Vesterinen.

Innostuin ajatuksesta niin kovin, että päätin ostaa videokameran ja jalustan, että pääsen tositoimiin. Itseäni on inspiroinut valtavasti Anniina Jalkanen ja heidän perheen vlogi. Ajauduin, kenties kohtalon johdattamana joskus hänen youtube kanavalle ja se teki todella suuren vaikutuksen. Ajattelin, että vau miten rohkeaa ja sitten heti perään ,että ”miksen minäkin ”!

Toinen inspiroiva elämänmuutos on ollut Äidin puheenvuoro niminen vlogi , siinä perhe muutti Lappiin. Kolmas oli sitten uutisankkuri Aino Huilajan irtiotto ja irtisanoutuminen uutisankkurin työstään. He lähtivät pakettiautolla maailmalle.

No neljäs oli sitten Rosita Juurinen, joka on kirjoittanut kirjan Matkaopas vapauteen. Sain sen joulupukilta lahjaksi. Eli , upeita, rohkeita, inspiroivia ihmisiä jotka on tehnyt isoja muutoksia elämässään ja lähteneet tavoittelemaan unelmiaan.

En voi olla mainitsematta myös Karita Aaltosta ja hänen upean inspiroivaa tarinaa positiivisuudesta ja mielenvoimasta. Samaistun häneen valtavasti. Myös Kirsti Paakkanen on upea esikuva ihmisestä, joka uskoo unelmiinsa. Suosittelen Antti Holman tavoin katsomaan Kirstin haastatteluita youtubesta.

Jokatapauksessa- olen innoissani. Kaikki tämä luovuus on etsinyt kauhealla vimmalla sopivaa kanavointikohdetta. Sisälläni on ollut niin paljon intoa ja intohimoa , mutta olen ollut pulassa kun sitä omaa juttua ei ole löytynyt.

Älytöntä tässä on se, että kyllä minä aina olen tiennyt mistä pidän. Jostain syystä vain en ole osannut arvostaa näitä omia intohimojani ja mielenkiinnon kohteitani niin paljon, että olisin alkanut tekemään niitä.

Nyt olen vakuuttunut, että elämässä täytyy tehdä niitä asioita joita rakastaa.